Hefschuifdeurbeslag vervangen

Een hefschuifpui bestaat uit diverse bewegende onderdelen. Denk hierbij aan sloten, wielen en hendels. Bij weinig onderhoud of ook door het gebruik slijten deze onderdelen. Uiteindelijk kan één van de onderdelen kapot gaan.

Voor vervangen van hefschuifdeurbeslag zijn er diverse gu onderdelen verkrijgbaar. In onze webshop verkopen we de GU 937 en GU 934 sloten plus hefschuif wielen. Voor het hefschuifbeslag zijn diverse soorten schuifpui grepen verkrijgbaar voor het vervangen van hefschuifdeurbeslag.

Hefschuifdeurbeslag gu 937 en gu 934

Bij het vervangen van het hefschuifdeurbeslag moeten de loopwielen en het complete hefschuifslot vervangen worden. Het nieuwe slot heeft een andere overbrenging (bolletje) dan het oude hefschuifslot (gaatje).

De oude loopwielen passen niet in het nieuwe systeem. De oude serie GU 935 en GU 936 worden vervangen door de nieuwe serie GU 934 en GU 937.

Sloten

Loopwielen

Hefschuifbeslag

Voor hefschuifbeslag kunt u kiezen voor een enkele of dubbele hendel. Verder is belangrijk of u de hefschuifpui af wilt sluiten vanuit de binnen- en of buitenzijde. Er zijn verschillende kleuren schuifpui hendels leverbaar.

Praktijkvoorbeelden hefschuif

Loopwielen hefschuifpui kapot

Schuift de hefschuifpui niet meer goed of klapt de schuifdeur naar beneden? De kans is [...]

GU Schuifpui slot vervangen

Schuifpui sloten hefmechanisme vervangen Het schuifpui slot kan na erge slijtage niet meer goed werken. [...]

Schuifpui hendel van beslag vervangen

Het schuifpui beslag vervangen betekent het complete systeem van hefsloten en wielen vervangen of alleen [...]